lördag 15 maj 2010

Nu har han hittat hem!

I januari fick jag ett mail av Libby på Femtiotalsjakten där hon berättade att hon sett den tredje och sista tjuren till min samling i en av antikaffärerna i Stockholm. Tyvärr har jag haft väldigt lite tid i S-holm varje gång jag varit där via jobbet, men förra helgen åkte jag dit på lite semester.

Utan att tro att tjuren skulle finnas kvar gick jag till antikaffären/loppisen Libby hade tipsat om och kan ni fatta att han stod kvar!!!
Jag blev så väldigt glad, helt felfri och till ett rimligt pris!

Nu är sötnosen hemma med resten av sin familj och jag är glad och nöjd!
Har ni sett något sötare?

Mer om tjurarna kan ni läsa här.

4 kommentarer:

Carina sa...

Vad kul att din samling blivit komplett och dina tjurar fått sällskap av varandra. =))

Moster Mjölgumpa sa...

Vilken lycka med tre tjurar....

Kära Ester avled i December och nu i Juni ska hennes dödsbo säljas på auktion här i byn. Troligtvis går jag dit, jag har ju ännu inget hon gjort för UpsalaEkeby, men två tavlor fick jag av henne en gång för länge sedan.

Libby sa...

Åh, vad roligt att den hamnade hos dig till slut!

Lybtar sa...

Va roligt! Kul när "vi" kan hjälpas åt att hitta saker åt varandra.
Det var rart av Libby att tänka på dig tycker jag.
Fin fin samling.