torsdag 24 juni 2010

Har det släppt nu?

Det har varit en periodn nu då jag känner att jag inte riktigt lyckats med att göra de där bra fynden...

Jag har nog alltid varit försedd med lite tur men under en period nu så känns det som om den turen har vänt. Har sprungit på en massa loppisar men kommit hem tomhänt. I och för sig så har sommaren börjar och det betyder att det är fler människor på loppisarna än under vintern men jag tycker ändå att jag borde hitta något.

Men så igår gjorde jag ett riktigt bra fynd och nu känner jag mig så där nöjd.
Kanske är det så att proppen nu har släppt!?

Bilder kommer så fort jag hinner ;-) Förhoppningsvis innan midsommar...

Hur är det för er, känner ni någon skillnad nu när loppissäsongen dragit igång på allvar? Har ni det lättare eller svårare att göra fynd?

3 kommentarer:

UpsalaEkeby sa...

Går upp och ner - ibland så går det, precis som för dig, en lång stund innan man hittar någt direkt kul. Sen plöstligt så gör man flera riktigt fynd på en och samma månad...

Lotta Sultan sa...

hej!
jag är inne här titt som tätt och gluttar men jag har nog aldrig lämnat en kommentar... känner att jag börjar få en svag känsla om ett nytt samlingsbeteende...
hittade några fina saker igår för inga pengar alls, och tänkte att guud vad snyggt det vore med en samling av svartvitt.
http://solrum.blogspot.com/2010/06/fult-ar-fint.html
lotta

Yvonne sa...

UpsalaEkeby: Ja så kan det nog va, jag har nog haft turen att min fyndperiod varit väldigt lång. Så när den väl stannade av så känndes det hemskt ;-)
Men nu hoppas jag att den är tillbaka!

Lotta på solrum: Hej Lotta, välkommen hit! Jätte snygga fynd du gjort, svart och vitt går ju alltid hem ;-) Så du får nog se till att öka på din samling ;-)