måndag 11 april 2011

Mässfynd - komplettering

Utbudet på mässan i år var betydligt mindre än tidigare år, dock handlade jag en hel del så jag klagar inte ur den aspekten.
Priserna var låga och jag gjorde många fynd men många säljare som brukar stå på mässan saknades och det var mer "skräp" än tidigare år.

Jag hoppas att detta bara var tillfälligt, vet att det tidigare har varit flera års kö för att få ställa ut på denna mässa...
Denna mässa ligger mig verkligen varmt om hjärtat, det är alltid stor fyndchans, billig entréavgift (20kr), billig parkering (10kr), billiga priser och trevliga säljare.

Så även om utbudet var betydligt sämre än tidigare så lyckades jag göra en massa fynd och även några komlpetteringar.

Denna vas Eterna av Gunnar Nylund, Rörstrand var just en sådan. Har 2 vaser och ett fat sedan tidigare som står på telefonhyllan i hallen. Så efter inköpet av den lilla vasen ser samlingen ut så här!

6 kommentarer:

form55 sa...

Det har nämnts förut, men vad fint det blir när många delar från en serie står i en grupp! Vet du hur många delar det finns totalt?

Yvonne sa...

Ja, kan ju inte annat än håla med :)

Vet att det finns ett till fat som är runt. Men tycker inte det passar med ett till fat så det ha jag inte köpt. Sedan så tror jag inte att det finns fler delar, i alla falll har jag inte sett några andra.

Vet dock att denna serie även gjorts i grönt och blått, men gillare denna färg bäst.

trillivippa sa...

Håller med form55, allt blir snyggare i grupp! Vilket är tur för oss samlare, så vi har en bra anledning att köpa på oss mer saker. ;)

khina sa...

Kan bara säga - Jättesnyggt!!!

Gila sa...

Snygga!

DollybirdRetro sa...

Oj vad läckra det är i en grupp, som tidigare påpekats :)Allt blir ju så mycket mer spännande när man ska leta efter fler i samma serie! Otroligt snygga!