fredag 14 oktober 2011

Svart är så snyggt!!!!

Vad är det med svart egentligen? Vad är det som gör att denna färg är så snygg, upplevs så stilren och passar in överallt? Desutom är den ju så tidlös.

Utfrån detta så det är inte konstigt att Gefles Mangania och Negro glasyrer har blivit så populära. Tydligen är det fler som tycker som jag. Varje gång jag springer på ett nytt föremål som hör till dessa så tycker jag priset är lite högre än det var gången innan. Så när jag på HemmaMässan hittade två vaser till ett bra pris blev jag så glad och slog till på båda!

5 kommentarer:

LOPPISTAN sa...

Håller med dig - supersnyggt! Och med en sån här formgivning på det är det ju helt oemotståndligt :)

DeBeer sa...

Titta bara på mig som är helt besatt :-)
Nr.1 En blogg om dem
Nr.2 Två trådar i PES-forumet
a. Om alla sakerna i M-serien (Mannerheim), där dina 2st ingår.
b. Bara mina Mangania och Negro saker

Jag kommer förresten att sälja den dubbelpipiga vasen M26 och 2st av M16 om någon är intresserad?

Erica/DeBeer

Ulrika på Leta Retro sa...

Väldigt bra fynd. De passar bra ihop oxå!

Herr Movarp sa...

Superfina, jag håller med om att det svarta håller i längden, man tröttnar inte lika lätt på det!

Allt det gamla goda sa...

är jag den sista som inte blivit hooked på det här? jag kanske blir snart.. :) däremot är jag hooked på alla upsala-ekebys serier i det brungrå godset med vit glasyr, som negro, corso, paprika, pepita osv.