måndag 30 juli 2012

De omöjliga glasen

15kr för 6st. det är en prisnivå som jag gillar!

Vet inte hur många loppisar jag varit på de senaste åren och på dessa loppisar hur många ISI-ishinkar jag sett... Säkert 100 ishinkar, de verkar finnas överallt. Och med tanke på alla dessa ishinkar så borde det ju finns ännu fler glas, eller hur!?

Men nej!
Det är som om folk haft dille på ishinkar och pluntor och karaffer men inga glas!
Jag vill så gärna ha ISI glasen, men hittar dem aldrig. Det har gått så pass långt att jag börjat kalla dem "de omöjliga". Under dessa år har jag hittat ett ända litet fjuttigt glas...

Men så på en loppis i Mora stod de, 6 snappsglas!
Jippi! Jag blev så glad! Okej, visst hade jag hellre hittat 6 grogglas men just nu spelar det ingen roll.
Det var ISI!

15kr för 6 glas, vilket fynd!
Nu hoppas jag verkligen att denna höst är min ISI-höst!

7 kommentarer:

DeBeer sa...

Jag vet precis hur du känner dig :-( Min samling växer men de går låååångsamt!!! Sen skall man akta sig för kopior, jag fick ett efterlängtat paket i veckan och i det låg det tre bedragare som jag betalat 250:- för...*suck*..!!!

Men jag har även fått ett äkta stooort whiskyglas som jag är så lycklig för :-) via en bloggvän! Nu gäller det bara att hitta fdler!!!

Anna sa...

Har undrat precis samma sak under en lång tid! Var är alla glas!!? Ishinkar finns ju hur mkt som helst! Min kusin hade en teori om att ishinkarna var premie i någon bokklubb eller liknande. Kanske... Många glas har säkert gått i kras också för de är ju ganska sköra jämfört med ishinkarna, men ändå... Det är konstigt!

Helena Högberg sa...

Säkert har ishinkarna inte används och setts "överflödiga" medan glasen ett efter ett gått sönder, men visst borde det finnas några glas här och där i alla fall!

Herr Movarp sa...

Jag ju en hel del extraglas och annat, små visserligen, men andra än de du har. Jag håller koll om jag hittar fler som kan passa!

Jag visste inte att du var intresserad annars hade jag sagt till :-)

Lybtar sa...

Ishink har vi men glas att dricka ur har vi ej;)

Yvonne sa...

Ser att de flesta sitter i samma sitts som mig, inga glas... :(
Fattar inte att de ska va så svåra att få tag i!?

Benny: mer än gärna! Jag köper/byter alla som du inte vill ha kvar!!!! :D

Herr Movarp sa...

Jag ska kolla vilka jag har många av, har dessutom en fin plunta extra till snapsglasen om du inte har en sån, komplett med kork :-)