lördag 4 augusti 2012

Blir det inte den ena så blir det den andra...

Så stor, så fin!!!

På Knektplatsen i Rättvik var det en stor loppismarknad som vi besökte under loppisresan. Där fann jag denna bonad av UllaS (Ulla Scheuer). 400kr ville säljaren ha, jag var så sugen, velade läng men tyckte tillslut att det var för mycket pengar.

Oj oj oj, tror jag sprang förbi den typ 20ggr, världens beslutsångest. Men så här nu efteråt så ångrar jag inte att jag inte köpte den.

Veckan efter på en stor loppis i Bricka hittade jag en annan bonad av UllaS. Den var betydligt mindre men även denna jätte fin! Så denna gång slog jag till. Man kan ju säga att jag nästan fick samma påfågel i alla fall ;-)


4 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Det gjored du rätt i, som köpte dessa underbara.

Gunillas sa...

Ja, hon har gjort väldigt mycket fint! Även den du köpte. Kul att se!

Skaffaren sa...

Jag hittade en stor UllaS förra veckan :-) På den loppisen fick kunderna bestämma vad de ville betala.

Maria på tid och rum i Årsta sa...

Tyckte den du köpte var allra finast!
Jag har också ett par ULLAS i butiken - man blir glad av dom :)