torsdag 19 december 2013

Veckans Instagrambilder

Det har hänt en del sista veckorna, här kommer en liten bilduppdatering. 
Ni kan även följa mig på Instagram där jag finns under namnet @vonne7777


Har monterat ihop min hörnbokhylla i teak. Så fin! 
Historien kring hyllan är ganska rolig, den innehåller en 5h lång bilfärd med släpvagn på många små grusvägar. 

Lite nytt julpynt har det också blivit.
Nu när man har ett stort hus att pynta går det åt mycket pynt för att skapa julstämning! 

I helgen ska jag ut i min alldeles egna skog och hugga mig en julgran! 


1 kommentar:

RetroIda sa...

Verkligen jätte fin teakmöbel! Jag är själv på jakt efter en hörnbokhylla i teak. Men de är väldigt svåra att få tag i. Hur hittade du din? Måste också säga att du har en mycket trevlig blogg. Den kommer jag besöka igen. Jag har precis startat en blogg titta gärna in någon gång www.retroida.blogg.se