torsdag 1 juli 2010

Mystiken tätnar...

Har en tråd ute på PES, där jag har ställt frågan om någon vet vart vasen i mitt inlägg här nedanför kommer ifrån. Främst då jag misstänker att det kanske inte är en Bambu av Bo Borgström. Alla Bambu jag har sett har haft 2 ringar oavsett storlek, denna har 3.

Fick dock denna länk i ett av svaren. Här är en vas likadan som min, tillskriven Bo Borgström. Dock känner jag mig fortfarande inte säker på att så är fallet. Tänk vad en etikett skulle underlätta här.
Och så har de flesta i min bekantskapskrets så svårt att förstå att jag är så rädd om etiketterna... *ler*

Jag hoppas att jag tillslut ska lyckas reda ut detta. Skulle vilja kunna visa vad som skilljer en äkta Bambu från kopiorna och från vilka glasbruk de olika kopiorna kommer. Detta kanske är omöjligt, men det är mitt mål.

Inga kommentarer: