måndag 25 april 2011

Loppisrunda i Övik

Har precis varit på en loppis i Ö–vik och fyndat lite.

En ugnsform Kosmos till min matservis, 2 blomkrukor Bellis i plast från Gustavsberg design Stig Lindberg och slutligen en härlig påskduk!

6 kommentarer:

Ulrika på Leta Retro sa...

Duken var ju helt bedårande! :-)

nattugglan sa...

hej,, måste bara fråga.. var finns loppiset i Ö-vik?? jag skall o hälsa på dottern inkommande torsdag..o vi skal oxå besöka Övik, men jag har aldrig sett nå loppis där!:: Jättefina saker hade du hittat.

trillivippa sa...

Vilken härlig påskduk! Och jag hade ingen aning om att det var Stig Lindberg som låg bakom Belliskrukorna i plast. Stod och höll i en sån på loppis i lördags men den hade gulnat lite och var inte alltför fager så den fick stå kvar...

Yvonne sa...

Ulrika: ja, jag tycker alla hittar så mycket snygga textilier utom jag, så jag blev så glad när jag sprang på denna!

nattugglan: Denna loppis låg mitt emot Statoil i Bjästa. Sedan varje sommar så är det alltid loppis i sjöbodarna i hamnan, vet inte om den öppnat än dock.

trillivippa: Detta var faktiskt första gången jag hittat dessa krukor på loppis. Dessutom är det super att jag hittade dessa nu när jag har en kattunge hemma som redan rivit ner min finaste Ekeby-kruka. Så just nu står det IKEA krukor i fönstren, känns inte så roligt. Men nu kan jag byta ut ett par av dem mot dessa!

Frida sa...

påskduken var ju jättefin.

Gila sa...

Fin duk!