söndag 22 maj 2011

2 Åseda


Två Åsedavaser har det blivit under de senaste veckorna, samlingen har växt rejält och börjar bli riktigt stor nu.
Den blå vasen har beteckning: B5/605 och den gröna: B5/85.

Kanske dags att ta en ny samlingsbild ;)

8 kommentarer:

loppisfia sa...

glas kan jag samla tills jag dör!

LOPPISTAN sa...

Vilka härliga färger! Den blå var verkligen härlig till formen. Ser fram emot samlingsbilden :)

Herr Movarp sa...

Man kan konstatera att om man ska köpa allt som gjorts på Åseda, då kommer man att ha många års samlande framför sig :-) Ständigt nya modeller och färger dyker upp :-) Jag tänke själv renodla mig lite och välja några "serier" så jag har nog en del som kan bytas bort som du inte har ;-) Jag har pratat med C och bytt/sålt lite grejer till henne också :-)

Farfars lampa sa...

Vilka fina färger och formen på den blå var läcker!

trillivippa sa...

Så fina, och det verkar ha kommit oändliga mängder snygga saker från Åseda! Skulle jag välja något att samla på så skulle det vara vaserna med glasbubblor i foten, tycker det är så fint. Och särskilt de blå och gröna vaserna.
Jag hoppas verkligen att det kommer en bild på hela din samling snart!

Ulrika på Leta Retro sa...

Jag ser fram emot en samlingsbild!

Allt det gamla goda sa...

den blå var väldigt fin! det kanske är formen som tilltalar mig..

Anna sa...

Fina! Ser fram emot ny samlingsbild :)