tisdag 31 maj 2011

Kontor

Benny på Proslinsbloggen visade nyligen underbara bilder på sitt nya kontor!
Jag har också precis här under slutet på förra veckan fått ett eget kontor, efter att ha suttit i kontorslandskap i snart 4 år...

Givetvis vill jag också inreda mitt kontor på ett sådant sett som Benny, men har tyvärr inte hunnit än. Däremot har jag en kollega som har samma intresse som mig och i vänta på bilder från mitt kontor får ni här ett par snapshots från hennes.Några andra bloggare därute som har inrett sina kontor med retrodetaljer?

3 kommentarer:

Herr Movarp sa...

Lysande idé att uppmana till kontorspresentation i retrostil :-)

Jag får fortsätta att inreda efterhand, kommer säkert att byta lite grejer också :-)

Randiga Tråden sa...

Den översta bilden är urhäftig.

Retroprylar sa...

Det kommer snart bilder på kontoret i retrostil :) Vi på Retroprylar har en del att göra just nu...