måndag 20 juni 2011

Uppsala frestar!

2ggr per år är jag i Uppsala. Detta pga att min häst har en rotfylld tand som behöver ses över och de ända ställen vi har att välja på är Ultuna eller Norrköping och då blir valet väldigt enkelt.

Vi åker alltid ner kvällen innan och bor på samma vandrarhem. På vägen från vandrarhemmet till kliniken åker man förbi en antikaffär. Denna lilla butik har alltid en massa saker i skyltfönstren som frestar. Jag stannar alltid med hopp om att det ska va öppet men blir alltid lika besviken. Butikens öppettider är nämligen 15-18 och det stammer aldrig med vårt schema.

Så varje gang står jag och dregglar i skyltfönstren men får aldrig kliva in genom dörren.

Men kanske någon av mina lasare har varit i denna butik?

Nu ska jag krypa ner i sängen på vandrarhemmet då tandläkare väntar oss tidigt i morgon bitti...

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Det är en bra butik med hyfsade antikaffärspriser med Uppsala-Stockholmsmått mätt. Hyllorna är fullproppade med porslin som är sorterat på tillverkare. Jag går alltid dit på mina loppisrundor.

trillivippa sa...

Spännande, är alltför sällan i Uppsala men skulle gärna åka dit och kika någon gång!