onsdag 29 juni 2011

Min Bo Borgström samling - de bruna


Nu har jag avverkat de 3 färger som jag har flest föremål i, så nu blir det lite färre vaser i varje inlägg. Insåg även att jag inte har en endast gul vas!!! Gahhhhh, de gula som tillsammans med de orange och blå/gröna är mina favoriter.

Men då har jag ju något att söka efter i sommar på alla loppisar!


På bilden ovan med mina 3 bruna vaser ser ni mina två finaste Bo Borgström föremål. Flaskan och vasen i samma serie är tydligen väldigt ovanliga. Flaskan (är väl egentligen en vas) har beteckning B5/285 och vasen antagligen B5/28? Dessa föremål har en fantastisk turkos färg inut!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Yvonne.
Efter en liten garage städning så hittade vi en likaden vas som du har på bilden, brun utv och turkos inv måtten är 21 i diameter och 10 cm hög.
Vad kan denna vara värd?
Magnus