tisdag 16 augusti 2011

Lunchfynd

Var en sväng förbi Myrorna på lunchen och sprang på denna skönhet.
Vid det här laget vet ni nog alla vem som ligger bakom ;)
Har en likadan tidigare fast högre, så det var ju jätte roligt att hitta den mindre stoleken också!

Dock blir jag alltid lite irriterad när jag är på Myrorn, vem sätter priserna egentligen!?
Om jag inte gjorde fynd ibland så skulle jag inte gå dit, är oftast arg när jag går därifrån.
Okej att priserna inte längre är i fyndklassen, det är väl en sak. Men att ha höga priser på föremål som är trasiga gör mig upprörd! Vet att jag inte borde bry mig men kan liksom inte låta bli. Inte bra för humöret...
Dock kan man ju ibland hitta något som man verkligen vill ha och då känns det ju genast lite bättre men i det stora hela är jag alltid på lite dåligt humör när jag går därifrån.

10 kommentarer:

Retrolux sa...

Jag får en känsla av "haha, ni har verkligen inte en aning" och blir nästan lite skadeglad när jag hittar något med halvdan märkning under. Då blir det ofta ett lågt pris eftersom de inte kan "utläsa" märkningen.

Har bland annat hittat Havsflora näsan gratis tack vare en suddig stämpel och otaliga kvadratburkar.

Men jag blir samtidigt irriterad när de vill ha 50 kr för en naggad och krackelerad Stina-assiett bara för att det råkar stå Gefle på undersidan. Personalen känns lite lurad på nått sätt.

Fru Ekeby sa...

Aj aj aj! Det där låter inte bra för ditt mående : ) Men det är ett givande och tagande. Så länge det blir fynd ibland kanske man står ut?

form55 sa...

Nog kan man bli klart iriterad om man hittar något man har letat efter. och så är det överprisat så in i hästväg! Men ibland gör man fynd där också - som idag för min del.

Gila sa...

Instämmer ang Myrorna. Ofta överpriser på naggade och trasiga prylar. Men idag gjorde jag faktiskt fynd där...se min blogg...

Allt det gamla goda sa...

myrorna, ja. allt mer sällan man hittar trevliga saker där, som inte kostar flera hundra spänn.

Yvonne sa...

Ser att fler känner som jag.
Visst är det så att jag inte skulle gå dit om jag inte gjorde fynd med jämna mellanrum, men när saker är så pass trasig att ingen kan vilja ha dem ens gratis och de tar 150kr för dem bara för att de är stämplade då kan jag inte annat än bli irriterad ;)

trillivippa sa...

Myrorna har helt klart konstig prissättning, man får vara glad de få gånger de missat en riktig dyrgrip pga otydlig stämpel. De gångerna känns fyndet lite extra bra tycker jag. :)

Lybtar sa...

Jag tycker också att de tar för mycket betalt för varor som är skadade. Det irriterar skiten ur mig varje gång. Vi har faktiskt slutat gå dit och det är ju synd ändå med tanke på att pengarna går till en bra sak.

Maria på tid och rum i Årsta sa...

Håller med!
Och Stadsmissionen är lika knasiga, där kostar allt 40 eller 80 eller 160 typ. Stora saker 80, tunga saker 160 och små saker 40 - eh?!?

Well, tur det fortfarande finns fyndloppisar :)

Loppismormor sa...

Känner igen den känslan. Det var bättre förr ;)