måndag 1 augusti 2011

Så var semestern slut...


Så var semestern slut och man är tillbaka på jobbet igen, tog med mig en kasse med lite vaser idag och har börjat inredningen av rummet smått...
Så här ser det ut just nu, tog ett par bilder med mobilen nu på lunchen så de är inte av högsta kvalité, men alltid något i alla fall.

Benny på porslinsbloggen fixade ju till sitt nya kontor för ett tag sedan, hans bilder kan ni se här. Kanske det är någon fler där ute som inrett sitt kontor med en massa loppisfynd!? Berätta gärna så länkar jag!
I fönstret: En liten samling vaser från Gullaskruf.


På bokhyllorna: Lite blandad keramik. Längst bak 2 höga vaser från Strehla i en härlig grön ton, i raden framför står från vänster en lite vas från Nittsjö och sedan två vaser från Upsala Ekeby. Dessa har sedan fått sällskap av ett fat från Jani.

Får se vad jag kommer fylla på med här framöver...

5 kommentarer:

La mômes Old fashioned sa...

Vad kul att se det där fatet från Jani. Jag har ett i liknande utförande som jag inte kunnat identifiera. Måste kolla upp om det kan vara ett sånt.

Tyvärr har jag inget att visa upp från mitt eget jobb.

Allt det gamla goda sa...

det var ju en väldigt tjusig arbetsplats, jag kan inte påverka hur min ser ut alls (är säljare i en butik som ingår in en stor kedja).. så lyckos dig!

Herr Movarp sa...

Trist när semestern är slut, själv har jag fått ryggskott denna sista semestervecka så jag försöker mest kurera mig innan det är dags för jobbet nästa vecka...

Kul att du också inreder lite på kontoret, jag ska nog fortsätta lite jag med, kanske byta ut lite, sätta upp nån tavla också :-)

trillivippa sa...

Trevligt med inspiration! :) Jag är fortfarande så ny på jobbet så jag har inte riktigt hunnit börja fixa där än. Men det kommer nog...

Ann-Charlotte sa...

Jag har för inte så länge sedan fått ett nytt, större kontor som jag så smått börjat inreda "med ett stänk av retro". Jag har tänkt att ta bilder och lägga ut så småningom, men först ska jag njuta av min sista semestervecka!