måndag 17 oktober 2011

En 50-tals dröm...

Igår hade jag den stora förmånen att få hälsa på ett äldre par ute på landet och få titta på alla deras fina saker från 50-talet. Inte ofta som man idag får komma in i ett sådant orört hem. De flesta människor har ju följt trenderna och bytt saker allt efter som, men här var allt kvar sedan de flyttade in i början av 50-talet. Till och med köket var kvar i gammal stil!

Blev så till mig att jag helt glömde bort att fotografera. Njöt av proslin, möbler, tavlor mm. hade inte en tanke på kameran. Kom på det när jag skulle åka därifrån och lyckades hinna med att få en bild på tapeten i hallen.
Är den inte underbar!?

7 kommentarer:

Anna sa...

Den var häftig! Skulle iof inte vilja ha den i hallen själv, lite väl mörk tycker jag. Men mönstret var snyggt! Kul att du fick hälsa på deras orörda hem!

Christin sa...

Jo den var verkligen fin !
Kan du inte fråga om du får komma dit igen och ta bilder till ett nytt blogginlägg.Man blir så glad av att se och höra om gamla fina miljöer som bevarats.

Maine sa...

jättefin! man skulle vilja ha ett stycke tapet att göra en tavla av (till sitt eget kanske alltför vita hem!) :)

Allt det gamla goda sa...

nej men va tusan, synd att du glömde fotografera. fantastisk tapet, jag hade gett mycket för att få ha den hos mig! helt fantastisk.

A-L sa...

Bland det snyggast jag har sett i tapetväg. Jag skulle med glädje tapetsera hela min hall med det mönstret. Underbart att få se bilden.

Yvonne sa...

Va skoj att ni också gillar tapeten! Och jag lovar att ta med kameran vid nästa besök ;)

Maria på tid och rum i Årsta sa...

Åh vilken underbar tapet!!!