torsdag 23 augusti 2012

Fler "måsten"

Tallriken Cirkus från Gustavsberg

Ni alla vet ju att jag har ett maniskt behov av att köpa blomkrukor, men något som ni kanske inte vet är att jag har ett nästan lika stort behov av att köpa barntallrikar...

Hittar jag en fin del ur en barnservice har jag svårt att inte köpa och är det sedan en häst på den, då är det helt omöjligt att låta bli.

Denna fina tallrik heter Cirkus och jag gav 20kr för den men motiveringen till mig själv "Kimbra kan ju ha den som matskål när hon får mjukmat".

Dock har jag en dröm om att hitta servicen nedan. Har sprungit på några tallrikar här och där men de har antingen varit snordyra eller i jätte dåligt skick... Så jag får leta vidare och alla som vill får gärna hjälpa till att hålla ögonen öppna efter dem!

Servicen Toto från Gefle
Bild lånad från Märaldalens Auktioner AB

3 kommentarer:

trillivippa sa...

Men Yvonne, hade jag vetat det i somras så hade jag kunnat ta med en liten sak till dig... Men det får väl bli nästa gång vi ses istället!
Min lilla tallrik känns dessutom bra mycket piggare och fräschare i färgerna. Kan kanske vara värd en Bo B-vas i utbyte? ;)
http://3.bp.blogspot.com/_GAfNLyRVHXo/TO0dThVFCdI/AAAAAAAAA54/yQTPJFqnPZQ/s1600/CIMG0759.JPG

Yvonne sa...

Åh!!!!!!
Jätte gärna!!!
Har ju redan en Bo B. här till dig så då fixar jag gärna en till ;-)
Å vad glad jag är nu!!!!!

trillivippa sa...

Så bra att den kommer till någon som verkligen vill ha den! :)
Jag har lite begränsat utrymme för mina Bo B-vaser och vill helst bara ha de blågröna nu. Men jag har gott om tålamod så du får tallriken nästa gång vi ses så får vi se när du hittar något till mig. Fler rutiga bestick är jag också ute efter och de verkar man ju kunna hitta lite varstans till bra priser, så de får du gärna hålla utkik efter. :) (Allt utom vickningsgafflarna och tårtspaden för de har jag så det räcker av...)