onsdag 9 oktober 2013

Orange


Igår fick jag en sådan fin present av min kompis Sara!
2 underbara adventsstjärnor, sådana som jag letat efter så länge!
Åh så glad jag blev, tack snälla Sara!


Det ända som kretsar i mitt huvud för närvarande är inredning. Vardagsrummet har jag nog fått grepp på vid det här laget så nu fokuserar jag mina tankar på sovrummet.

Har redan sett ut tapeter, det blir Stig lindbergs mönster Grazia i ljusgrått på alla väggar.
och igår när jag fick stjärnorna av Sara föll sista pusselbiten på plats.
Det blir grått med inslag av orange i sovrummet!
Vad tror ni om det?

Kom även på att jag har gardiner som kommer passa perfekt, gardiner jag köpt men aldrig använt då de inte passat in.


Tror det kommer bli så bra!
Givetvis måste jag se till att köpa de matchande sängkläderna också i mönstret Grazia.

2 kommentarer:

Allt det gamla goda sa...

grattis till proletärstjärnorna! för så kallas de. jag har bloggat om dem flera gånger. utan dem blir det minsann ingen julstämning! det kommer bli så himla fint, yvonne, med det ljusgrå och orangea i sovrummet! visa oss sen på din blogg, lova! lots of love /spättan!

helena Högberg sa...

I min äldsta dotters gamla rum samsas skrivare, gästsäng torkställning och annat tråkigt. Där är vita tapeter och en del svart. Nu har det tillkommit en hel del orange och röda detaljer, det piggar upp enormt! Jag tror att det kommer att bli jättefint i ditt sovrum!