torsdag 3 oktober 2013

Packa, packa liten låda


Nu är det bara 3 veckor kvar tills flyttlasset går till nya huset!
Att få flytta från 58kvm till 280kvm är en dröm! Äntligen får jag all den plats jag så länge drömt om.

Igår var det vardagsrummets tur att flytta ner i kartonger. Har står mina allra käraste föremål, så jag kan lugnt säga att det gick åt väldigt mycket wellpapp och bubbelplast innan jag var klar. Min stora Paprikagolvvas fick en helt egen flyttlåda. Vill inte riskera något.


Men det är väldigt roligt att packa lådor när man inser hur mycket fint man har. Jag var tvungen att titta lite extra på varje sak, vrida, vända och klämma. Precis som när man är på loppis och hittar något man gillar.


Mina 3 vita springare från olika tillverkare passar så fint ihop.
Och det finns så många fler hästar i min samling.
Får se till att göra ett inlägg om min hästflock så snart jag flyttat in i huset.


Efter att vardagsrummet var nerpackat kröp jag upp i soffan med senaste numret av Hus&Hem Retro och döm av min förvåning när jag såg min tavla på en bild i tidningen från ett 50-tals kök.

Har faktiskt aldrig tänkt i banan att tavlan jag köpte på loppis var så gammal, även om det känns att ramen är gammal. Jätte kul att få det bekräftat via bilden och nu känns det som om den passar in ännu lite bättre hemma hos mig. Även om den fina hästen i sig var anledning nog.

Inga kommentarer: