måndag 28 september 2015

Det kom ett paket


Fick ett mail på jobbet i morse att jag hade ett paket att hämta i receptionen.
Åh vad spännande tänkte jag men det är säkert bara något tråkigt som jag glömt bort skulle komma.

Gick ändå dit rätt nyfiken med lite hopp om något roligt.
När jag kom till receptionen sa tjejerna där "Åh det är du som ska ha blomman" och lämnade över en påse från en blomsterhandel.

Oj tänkte jag, undra vem jag fått blommor av, jag fyller ju inte år eller nått sådant.


Går till min arbetsplats och öppnar nyfiket påsen och tänker "hoppas det ligger ett kort med så jag vet vem som skickat blommorna".
Gissa om jag blev chockad när jag tittade ner och såg detta!?


Två underbara retropåslakan med tillhörande örngott.
Underbart!

Fick de från min fina vän och fd. arbetskamrat.
Så nu blir det att bädda rent i sängen när jag kommer hem!

1 kommentar:

Annorlunda sa...

Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

Intressen