måndag 14 september 2015

God morgon


God morgon på er.
Så var det en ny vecka igen.
Det har inte hänt så mycket nytt på loppisfronten här utan jag har mest lagt tid på vår gård.
Ska försöka ta mig i kragen och fota lite nya saker jag har hemma och dela med mig här på bloggen.
Finns mycket fint att visa! 

Men jag blev så glad imorse när jag stod i köket och stekte ägg i mitt urfina förkläde att jag blev tvungen att ta en bild på det i alla fall.

Nu när det blir mörkare och mörkare behöver man piffa upp vardagen med lite färg.

Det är även hög tid att börja tända ljus på kvöllarna nu.
Så gissa om jag blev glad när jag hittade Birgitta-ljus på rea i vår lokala mataffär.
Dessa ljus är det mest perfekta till retroljusstakar då de flesta andra modeller är för grova.

Så nu har jag bunkrat ljus så jag borde klara hela vintern lång. Annars är det mest sådant här som händer hemma hos mig.
Kantskurit uppfarterna som skall få grus på sig nästa år.
Byggt garage och städat i höladan.

Det är så himla roligt att ha en hel gård att fixa och göra om till sin drömgård.
Nu i höst ska vi försöka hinna tapetsera inne.
Har köpt så fina tapeter med retrotryck som ska upp i sov- och vardagsrum. 

Har jag tur hinner vi klart med det mesta i garaget denna vecka så kanske jag kan åka på en loppis i helgen!

3 kommentarer:

Skaffaren sa...

Vilket härligt liv du har :-)

Yvonne sa...

Tack Sagergrim!
Det är mitt drömliv! <3

4b9rawk8db sa...

We use kaizen events throughout our company to repeatedly travel underwear enhance processes and make employees’ work easier and more efficient. Dozens of kaizen events have been held to determine out} roles and obligations through the move. The staff pictured above helped calculate the time wanted to take down and move all of our CNC machines. Our company tradition survey also influenced the design of the building. As an organization we attempt to be open and clear and it’s reflected on this new facility. It's an open workplace format with massive home windows and clear strains of sight via the manufacturing unit floor.