söndag 25 april 2010

Reportage i ST!

I fredags kunde man se denna blänkare i tidningen. Tänk er ett helt reportage om mig och mitt samlande av 50-tals keramik. När jag startade min blogg för snart ett år sedan kunde jag aldrig tro att intresset skulle vara så stort. Jag hittade dock snabbt många nya vänner med samma intresse som jag dagligen kan utbyta kunskap med. Det var för mig stort, när bloggens första syfte vara för att jag själv skulle få någon kontroll över mitt samlande.

När sedan Sundsvalls Tidning ringde och vill göra ett reportage, då blev jag lätt chockad. Tänk att de ville skriva om mig!

Jag blev givetvis jätte glad och reportaget blev super bra. Verkligen en duktig reporter som kom. Tyvärr hittade jag inte reportaget på ST:s hemsida, men jag fotade av det och lade in bilderna här nedan. Hoppas det går att läsa ändå, annars kan jag pdf:a dem på måndag på jobbet.
Efter den lilla puffen i fredagens tidning blev jag även uppringd av Radio Guld, så 07.30 måndag morgon kan ni höra mig i etern när jag fortsätter prata om det jag gillar mest, 50-tals keramik!

16 kommentarer:

Svenskt Retro, 50-70-tals porslin och design sa...

Så roligt. Grattis. Nu blir du ju en riktig "kändis".

Lybtar sa...

ojojoj, vad roligt!!
Det gick inte för mig att läsa artikeln så vi skulle bli jätte glada om du la ut den i pdf form.

Yvonne sa...

Svenskt Retro: Hi hi, tackar! Ja jag var på en stor loppis idag och flera av säljarna kände igen mig från tidningen *fniss*.

Lybtar: Ja riktigt kul tyckta jag också.
Så du kan inte klicka på bilderna och få dem större? Ska försöka fixa pdf:er imorgon, annars blir det onsdag när jag kommer hem igen efter resan till Ultuna med hästen imorgon.

Randiga Tråden sa...

Grattis ,så kul. Det gick bra att läsa.

Herr Movarp sa...

Skitkul! Ryktena sprider sig om ens intresse och kunskap! Jag är helt säker på att det är bloggandet som är orsaken till att man blir kontaktad av tidningarna så där, det var samma sak för mig. Jag tycker att det var otroligt kul att se hur det så ut hemma hos dig, här ser det inte lika roligt ut runtomkring grejerna... :-)

Vårt hus har "potential" att bli nåt fantastiskt, det tar bara så erbarmligt lång tid att få till...men då lovar jag att få till ett riktigt hemma-hos-reportage...det lär dock dröja...hehehe...

Grattis än en gång!

UpsalaEkeby sa...

Vilken trevlig artikel!!

Fin lägenhet ni har!! Gillade verkligen soffgruppen!

Libby sa...

Vad roligt! Grattis!!! Och snälla, lägg upp pdf:er, man vill ju läsa och titta närmare på bilderna!

Y sa...

coolt, bilderna och förstås dina grejjer ser strålande ut!

Henrik sa...

Riktigt kul! :)

Loppisletaren sa...

Grattis! Sååå roligt!

Yvonne sa...

Randiga Tråden: TACK! Va bra!

Herr Movarp: Tack så mycket. Ja de hade hittat min blogg och på den vägen var det. Roligt att du gillade min lägenhet. Förstår att du också har mycket saker. Själv har jag fixat 3 förråd i källaren så att jag kan ha alla mina föremål någon stanns, sedan får man möblera om med jämna mellanrum ;-)

UpsalaEkeby: Tackar, vad glad jag blir! Ja soffgruppen är en av mina favotitrer, har en fotölj till också, men den ryms inte i denna lilla lägenhet så den står i svärfars förråd *ler*

Libby: Tack! Ja jag ska fixa pdf:er, men det får bli på onsdag för nu åker jag till Ultuna med hästen och bli borta 2 dagar.

Y: tackar och bockar!

Henrik: ja det tycker jag också :-)

Marie: Tack!

Till alla: Tack för era härliga kommentarer, blir så glad att ni gillade artiklen, det glädjer mig verkligen. Själv är jag som ett litet barn på julafton ;-) *fniss*

Skaffaren sa...

Grattis!
Jag är lite sent ute men jag hinner inte läsa varje dag på bloggarna numera. Det blir till att slamma ihop tid ibland och roas av andras vardag och glädjeämnen.
Det var jättekul att läsa.

Helena sa...

Men vad roligt! Grattis! Måste hoppa in till dig igen och kolla när du lägger ut artikeln i pdf så att man kan finstudera lite bättre!!!

Yvonne sa...

Skaffaren: Tackar! Roligt att du gillade det!

Helena: Tack så mycket! Ska försöka fixa pdf:en idag.

TUSEN VASER sa...

GRATTIS! Så kul att se när bloggare syns i tidningarna, msn blir så glad!

Yvonne sa...

Cinna: Å tack så mycket! Ja det är roligt när vi kan få lite uppmärksamhet. :-)