fredag 9 juli 2010

Äntligen!

Tänk att man har snart haft semester i en vecka och det ända som inte funnits över är tid. Men nu väntar en lugnare period och jag ska på en massa loppisar. Har sett ett par nya som ska utforskas!

I tisdags åkte jag en sväng förbi två av de vanliga loppisarna, med ett litet hopp om att hitte en riktigt läcker vas av Bo Borgström. Hade en speciell i huvudet som jag verkligen ville hitta.

Inget napp på första loppisen, utan det slank med ett par andra saker i stället. Hoppet sjönk och jag åkte vidare till loppis nummer 2. Tittade igenom deras "finhyllor" utan resultat och kände mig besviken. Nu trodde jag väl inte att jag skulle hitta den vas jag så gärna ville finna men man hoppas ju liksom.

Går vidare in i loppisen och spanar längs hyllmeter av skräp. Så plötsligt ser jag den! Vasen jag hade en önska om att finna när jag åkte iväg på morgonen. Första tanken som slår mig är att "den är nog kantstött". Men icke! Super skick och nu är den bara min *ler*

Så har jag fyllt på min samling av Bo Borgström vaser från Åseda och från och med nu är det officiellt, jag samlar på dessa vaser! ;-)

Kanske ska köra med denna taktik hädanefter, bestämma mig för en specifik sak jag vill finna, vem vet det kanske funkar...
Så på nästa loppistrunda vill jag hitta en stor Pungo-vas!

8 kommentarer:

Lybtar sa...

Wow.
Jag har alltid en exakt bild av vad jag vill hitta men har nog aldrig haft turen att hitta det :)
Grattis.
Snygg var den också.

UpsalaEkeby sa...

Grattis!!!

De är snygga de där vaserna!!

Har bara en gång lyckats med att i förväg fundera ut vad jag vill hitta, innan jag besökt en loppis. Blev en liten figur av Mari Simmulson, som jag tyckte borde kunna finnas på loppisen jag skulle besöka....och mycket riktigt. Det gjorde det :)

Gillar dock din strategi!! Får väl passa dig bara så du inte blir för girig :)

Charlie sa...

Oj, vilken tur du hade. Den är riktigt snygg. Jag ska testa ditt sätt när jag har lärt mig lite mer :) Lycka till med nästa loppis runda!

Libby sa...

Nästa ställe jag besöker vill jag ska ha en 265 cm lång slät teakkornisch...

Randiga Tråden sa...

Den är så snygg din oranga vas, tur eller skiklighet.

Unknown sa...

Jättesnygg vas! Ska lära mig lite mer jag också, sen ska jag göra som du. Undrar om det inte var en sån vas jag såg i den Antikbod jag var i igår. Jag får nog åka dit och kolla igen :-).

Herr Movarp sa...

Snygg! Den färgen är verkligen fin! Som du kanske sett har jag ju fyndat flera BoB-vaser på semestern, bl.a. en likadan som din med bubblan i foten! Fick även veta att min mjökvitblå som jag hittade i Nora var en Bambu, den färgen är mycket speciell!

SusanLotus sa...

Vasen är verkligen läcker!