torsdag 21 oktober 2010

Fynd från Kistamässan 6/11

Här kommer en till vas (modell B 5/209) av Bo Borgström, Åseda som jag hittade på mässan. Detta var en mycket intressant affär måste jag säga. Säljaren visst inte vem som låg bakom vasen och krävde 650kr för den!!!

Jag tyckte att det var på tok för mycket och talade glatt om för henne vem som gjort vasen och vart den kom ifrån. Dock hade säljaren mycket svårt att tro mitt ord och det slutade med att hon inte ville sälja vasen längre.

Jag blev less och gav upp men då ändrade hon sig och vi kom överens om ett pris som jag blev nöjd med. Förstår att säljarna kan ha svårt att tro varje besökar som kommer och säger än det ena och än det andra, men jag ville så gärna ha vasen och visste att jag hade rätt och stå där och argumentera kändes så frustrerande

Men nu bor den hemma hos mig och passar så fint ihop med min
B 5/202!!!

2 kommentarer:

Fru Ekeby sa...

Det är bra att ledsna ibland...det kan tydligen löna sej!
Grattis!

Herr Movarp sa...

Hahaha...ja jag känner igen det där...men det var ju orimligt pris för nåt som dom inte ens visste vad det var :-) Grattis till vasen, den var fin! Jag ska hämta en låda med tre B-vaser idag om jag hinner, lite bytesaffärer!