söndag 24 oktober 2010

Fynd från Kistamässan 7/11

När jag åkte till mässan i Kista trodde jag inte att jag skulle hitta några fynd och var nästan inställd på att inte handla över huvud taget. Men oj vad snopen jag blev!

Hittade massor av fynd och ett av de allra bästa måste vara denna tjur/bisonoxe av Stig Lindberg. Tjuren ingår i en serie med djur som gjordes i några olika färger där den turkosa i mitt tycke är den absolut snyggaste.


6 kommentarer:

Eli sa...

Hade aldrig gissat att det var Stig Lindberg. Cool!

Randiga Tråden sa...

Din bison är ursnygg.

trillivippa sa...

Den var ju hur läcker som helst! Härligt fulsnygg. :)

Anna sa...

Vilka snygga grejer du hittade på mässan och denna figur är snyggast av alla! Jag älskar turkost och Stig Lindberg så den kombon kan ju bara vara en hit! :)

Re-dizain sa...

Härlig färg!!!

Gerard Olthof sa...

Hello,
I live in Holland, This week I bought exactly the same Bison on Ebay Same color, same inscription. 12x9x6 cm. Never saw it before. See no information in the book Stig Lindberg Tusenkonstnaren. Do you know where I can find more information?