fredag 1 oktober 2010

I en lgh på Strandvägen...

...Sitter jag nu trött och nöjd. Lägenheten är full med påsar efter besöket på mässan. Tog en bild men kunden inte få in den via mobilen. Mässan var toppen och jag har gjort några riktiga fynd. Efter helgen kommer det en massa bilder!

7 kommentarer:

Herr Movarp sa...

Fusk...nu blev det ju inget kvar till oss andra ;-)
Skämt åsido, om du är kvar i huvudstaden vid 15-tiden i morgon så ska vi samlas på fiket vid entrén :-)

Anna sa...

Åh nu blev jag nyfiken! :)

Lybtar sa...

Läääängtar efter det inlägget.

Herr Movarp sa...

Nu är det efter helgen, vi vill se!!! :-))

Jag var lite orolig att du och Carola skulle ha länsat mässan på alla Åseda-grejer, men jag lyckades faktiskt få med mig lite hem, ska visa bilder så fort jag hinner!

Yvonne sa...

Ha ha, ja jag ska försöka få till ett inlägg ikväll. Sedan är jag i Tyskland på tjänsteresa resten av veckan.

Ja jag lämnade lite Åseda till dig, det dyra *ler* ;)

Herr Movarp sa...

Ja, jag vet inte det, du har väl sett karaffen...den var ju förhållandevis billig, tillhör samma serie som din lilla vas. Jag köpte mer också, det plockades upp ur en låda när jag började prata om bubblor i foten och Åseda... :-) Mer kommer...

Jag fick rätta en dam som hade en otroligt snygg gul variant som hon kallade Orrefors...men för 550 kr kan man köpa nåt bättre :-))

Yvonne sa...

Ja jag såg den! Underbar!
Ja det är inte lätt att hitta saker som är nerpackade, eloge till dig! :)

Ja jag såg också "Orreforsen" orkade inte ens säga emot *ler*