måndag 23 maj 2011

Tilltalande design!

Visade nyligen min lilla burk med teaklock från Syco Keramik och strax efter att jag löst det mysteriumet så sprang jag på denna vas på en loppis som annordnades i Stadshuset här i Sundsvall.

Helt underbar form och färg även om den inte är en "märkes" vas.

Läs mer om Syco här.

3 kommentarer:

Partipinglan sa...

Hej! Din blogg är spännande med många vackra bilder! Jag såg din bild på burk med lock i serien Rustik från Gustavsberg. Igår sprang jag på något som såg ut som en djup tallrik i samma serie, fast i en vacker blå färg (tyckte jag iallafall). Hur jag än letar på nätet hittar jag ingenstans där det nämns att den tillverkades i blått. Vet du något om när den färgen producerades? Jag läste också din kommentar kring Rörstrands Lidabruk. Jag förstår att det är någon slags budgetserie, men den intresserar mig ändå. Det verkar svårt att hitta information om de olika serierna som tillverkades för EPA. Vet du något mer?

khina sa...

SNYGG! stilren design, helt i min smak... Gratulerar till fyndet! Tyvärr är jag ju ganska så blåst på designers utan jag handlar bara efter "tycker om"-känslan. Dessto bättre är ju att det finns många kunniga bloggare som kan hjälpa till med svar.

Anna sa...

Wow, den var ju supersnygg! Helt i min smak, speciellt till formen!