torsdag 11 augusti 2011

Lön

Under sommaren har jag haft ett "litet" projekt som innefattat byte av panel på föräldrarnas hus. Det börjar närma sig färdigt, bara lite kvar nu. Men när man jobbar hela dagarna så blir det inte många timmar över...

I vilket fall så var jag där och snickrade i tisdags och jag tror nog att de är ganska nöjda med min insats för jag fick en liten present som "lön"!

Visst är han söt!
Ett rådjurs kid från Gabriel. Passar perfekt i mitt gråa och röda kök!
Tack mamma och pappa!


9 kommentarer:

trillivippa sa...

Så sött! Gabriel har verkligen haft både highs and lows, vissa av deras saker är jättefina medan andra är... mindre fina...
Det här söta rådjuret gillar jag verkligen! Bra lön för arbetet! :)

Allt det gamla goda sa...

vad trevligt att han har sin originaletikett kvar!

petrogylv sa...

Sååååååå söt! Ja dom gamla figurerna är allt väldigt dekorativa.

Ann-Charlotte sa...

Mycket vacker råddjur, och det är extra kul när etiketten finns kvar!

Yvonne sa...

trillivippa: mmmmm, precis. Jag ser det mesta som fult! Men när de väl lyckas blir det oftast super! Som denna lilla underbar varelse!

Allt det gamla goda: Ja jag har också en "thing" för ettiketter...

petrogylv: Ja han är en riktig sötnos!

Ann-Charlotte: Ja jag håller med ;)

Martina sa...

Hej! Uppmärksammade att du samlar på Bo Borgströms design från ÅSEDA glasbruk, jag har en gul vas, 60-tals, etikettmärkt, cirka 25 cm hög. Du är möjligtvis inte intresserad av denna? :)

Mvh

Martina

Lybtar sa...

Vi har en sådan turkos som står upp. Står i vår son rum, de är så söta. Vet inte om det finns något värde i dem, men de är underbara.

Yvonne sa...

Martina: alltid intresserad ;)

Lybtar: Nä de är inte värda så mkt, kanske ca 100-300kr. Men det är inta av så stor vikt. Det viktiga är ju att man tycker om dem!

Såg en likadan på Myrorna igår. Fast turkos och den hade fått ett öra avslaget och dit limmat igen. Den skulle de ha 150kr för! Puckon! ;)

Martina sa...

Vet inte om min förra kommentar kom fram? Det är iallafall en sån här jag har; http://www.antikbothnia.se/sv/antik/glas/frack-gul-vas.html

Min är dock större, ca 27,5 cm, samt etikettmärkt, felfri. Du kan väl lämna din email om du är intresserad så kan jag skicka lite egna bilder på min! :)

Ha det fint

Martina