onsdag 28 september 2011

Det okända

Ny utmaning i gruppen The Retroblog network på Facebook. Visa 3 loppisfynd där du inte vet vad det är eller vem som designat.
Jag sökte lite och hittade tre sådana fynd av karaktären, formgivare okänd.Först ut har vi denna tjur, hittade han under bloggträffen/loppisturen i somras Han var så fulsöt att jag inte kunde låta bli. Under är han märkt H och är fint gjord så jag tror inte han är något "hemmaarbete". Men jag har inte en aning om vart han kommer ifrån, men till mig fick han komma ändå.

Nummer två är en häst som jag hittade på Samlarmässan i Hudiksvall i år. Underbar formgivning och mycket tilltalande. Helt omärkt och jag är helt utan susning. Fick en kommentar om att det skulle vara en Anja Notini som gjort den. Har dock inte kunnat bekräfta detta så det vore skoj om det kunde göras nu.

Sista fyndet borde vara lättast att identifiera då signering finns. Inget jag kan tyda dock, kan hända att det står Norway. har inte gjort så mycket efterforskningar men hoppas mina kära läsare vet mer.Så det är mina 3 okända fynd, lite för er att bita i och jag hoppas att någon kanske vet något mer än jag.

1 kommentar:

trillivippa sa...

Men så irriterande, känner verkligen igen fatet men kan inte komma på vem som gjort det... Hoppas att det ploppar fram ur minnesbanken förr eller senare. :)