måndag 5 september 2011

Loppistax!

Kom ju på att jag inte visat min "loppis-tax". Hittade honom i somras på loppis och blev kär!
Så nu har han flyttat in i mitt kök, efter som han med sin fina färg passa perfet där (färgtemat i köket är ju grått och rött)

Så nu står han i fönstret i köket, tillsamman med mina 50-tals gardiner (auktionsfynd) och IKEA blomkruka *skäms*. Men efter att kissa kraschat ett par UE krukor så fick matte snäll plantera om alla blommor tills kisse blivit äldre (läs: lugnare). Och placera saker i fönstren som tålas att rivas ner och då kommer en loppistax väl till pass!

3 kommentarer:

Ängel sa...

Vi får hoppas att hunden håller kissen på mattan framöver då ;)

nattugglan sa...

oj en Brio tax..en sån hade min äldsta flicka..hon är född 77..så den är ju över 30 år.. så fin den är..

trillivippa sa...

Vilken söt tax! Jag har precis gjort om lite i köket och känner också att en hederlig Brio-leksak skulle passa väldigt bra in färgmässigt, får se om jag har samma tur som du och hittar en lika fin vovve!
Och problemet med katter och blomkrukor i kras känner jag igen, tyvärr. ;) Men dubbelhäftande häftkuddar eller tejp under krukorna gör susen!