måndag 3 oktober 2011

Hemma Mässan i Sundsvall

I helgen var det antik och kuriosa mässa i Kista. Väldigt många av mina bloggvänner var där men jag hade tyvärr inte möjlighet att åka. Istället var jag på Hemma Mässan här i Sundsvall som hade en stor avdelning med loppis och antikt! Roligt att det börjar få plats på en "vanlig" mässa.

På mässan träffade jag en jätte trevlig dam som hade butiken S:t Olofs Antik som Ljuva 50-tal brukar prata så varmt om. Förstår verkligen vad hon menar.
Hon var så trevlig, hade en jätte vacker monter (se ovan) och väldigt många fina föremål. Köpt tyvärr inget, då jag försöker hålla igen lite just nu.

Vi pratade länge och mycket, om bl.a. alla retrobloggar som finns idag och vad mycket man lär sig tack vare dem! Kom in på det senaste temat som var "de okända" och hon visade då en vas från Arabia som hon inte visste vem som formgivit.

Så nu tänkte jag att vi kunde hjälpas åt att lösa detta. Här nedan kommer bild på vasen och signeringen.


Givetvis handlade jag lite på mässan trots att jag försöker hålla igen ;)
Fick även en helt underbar present
Mer om detta imorgon!

3 kommentarer:

Anna sa...

Vad roligt att du var där och träffade Ann-Kathrine! Du träffade kanske också min kusin Micke och hans sambo Solan? De delade monter med S.t Olofs Antik. Helt underbar bild! Synd att vi inte kunde åka dit! Jag länkar till ditt inlägg i mitt inlägg "Helgtips - Hemmamässan i sundsvall".

Allt det gamla goda sa...

vilken underbar interiör de byggt upp! synd att jag inte har nära till varken mässan i stockholm eller till den i sundsvall. fick nöja mig med någon loppis den gångna helgen istället. :)

Anonym sa...

Ulla Procope har troligen gjort denna arabia pjäs.ann