fredag 14 juni 2013

Retroklädernas vecka - dag 6


Av samma dam som jag köpte den grön- och rödrandiga klänningen köpte jag även denna.
En 60-tals klänning från Dehå of sweden, aldrig använd! Damen hade köpt klänningen för att tyget var så vackert men inte riktigt kunnat ha den. Samma pris för denna klänning, 40kr!


När klänningen hängde på galgen såg den fruktansvärt liten ut...
Jag var väldigt skeptisk till om jag skulle kunna ha den. Damen som såld klänningen bodde i ett hus strax bredvid och jag fick gå hem till henne och prova klänningen på hennes altan. Var lite konstig känsla att stå där och "strippa" med en massa grannar i trädgårdarna runt om som satt ute och grillade. Men vad gör man inte ;)


Klänningen, ja den satt som en smäck! Gissa om jag blev glad!
Nu ska jag försöka ta kontakt med damen igen och se om jag kan få komma dit och ev. köpa lite fler av hennes 60-tals kläder!

Imorgon är det sista dagen i denna klädvecka.
Då kommer det en 50-tals klänning!

Välkomna!

Inga kommentarer: