måndag 3 juni 2013

Retrotextilier

"SOMO" av Maija Isola, Borås Cotton
Dessa snyggingar har precis tagit plats i vardagsrummets fönster.
Det har under senaste tiden flyttat in lite nya retrotextilier hos mig, dessa i form av gardiner.
Har verkligen velat fylla på med lite nya gardiner under det senaste åren men det har gått rätt trögt. Gardinerna blir liksom pricken över i:et i lägenheten och det är därför viktigt att hitta de rätta. Sedan vill man ju även kunna byta gardiner några gånger per år och krävs det helt plötsligt väldigt mycket gardiner. Men precis som det brukar vara så går helt plötsligt proppen ur och på kort tid hittar jag 4 nya par!

De som går i rött och grått skall givetvis få turas om att hänga i köket.
De bruna passa fint både i sovrum och vardagsrum.
De i grått, gult och orange vet jag inte riktigt vart de passar men de var för fina för att inte köpa och någon dag skall väl även jag äga ett hus med många rum och fönster och som sagt då krävs det många gardiner!

Okänd för mig men ack så vacker!

"TWIST" av Inez Svensson, Borås Wäfveri AB

En till "okänd" som just nu hänger och mår gott i köket tillsammans med Loppistaxen

Vilket par av min nya gardiner tycker du är finast?
Jag har svårt att välja men måste jag så blir det nog de sista.

1 kommentar:

Helena Högberg sa...

Jag tycker nog också att de sista var allra finast! Härlig röd nyans!