söndag 22 september 2013

Gårdagens loppisrunda

Igår blev det en härlig loppisrunda i Ö-vik. Äntligen några riktiga fynd!


Två musikböcker från 1966, en fönsterlampa från Reijmyre, 2 blomkrukor från Arabia och en liten Fuga-ishink som var i en för mig ny storlek. 


Det bästa fyndet för dagen var tallriken Piazza av Stig Lindberg. Stig och häst i samma objekt kan inte bli annat än succé! 


Sedan hittade jag även 3 ljusstakar från Skultuna. Dessa har jag sökt länge och äntligen hittade jag dem. Jätte glad blev jag dessutom för att det var 3st. Det blir så mycket finare tillsammans i grupp! 


Slutligen hittade jag två campingstolar i ett super snyggt tyg som var i skick som nytt. De stod utanför en loppis där allt ute såldes till halva priset. Så dessa kostade efter rabatten 10kr/st. 2 stolar för en Selma kan inte anses dyrt direkt! 

Det märks att hösten är här, för nu går det återigen att fynda på loppis!!! 

2 kommentarer:

The Loppers sa...

Vad kul att få veta att lampan är från Reijmyre, vi har nämligen 2st här hemma som kommer att ingå i en större grupp lampor :)

//Therese

Dima sa...

Hejsan väldigt din blogg du har, jag har följt den ett tag nu och undrade om du skulle kunna tänka dig att länka mitt lilla försök till blogg från din sida. Det hade uppskattats mycket.

Lycka till med fyndandet och fortsätt uppdatera!

Mvh Designpiraten