måndag 30 september 2013

Utställning - ÅsedaJust nu pågår en utställning på Kulturparken, en utställning med enbart Åseda glas!
Det är en och samma samlares hela samling som ställs ut och jag tror att det totalt rör sig om ca 800 föremål!!!

Eftersom utställningen är i Växjö så trodde jag inte det fanns en chans i världen för mig att besöka den men omständigheter i arbetet föll så väl ut att jag den 25:e sept klev in genom dörrarna till utställningarnas utställning!


Ett helt rum inne på museet lyste av färg, där stod det hylla efter hylla med Åsedaglas. Den ena vackrare än den andra!

Denna utställning måste helt klart upplevas i verkligheten för att man skall kunna ta till sig all skönhet. Men för er som inte kommer kunna ta er till Växjö och se allt vackert så kommer här lite bilder.

Titta och njut!


Vilken dröm!

För er som fann detta vacker och intressant vill jag även tipsa om ett jätte fint repotage i filmformat av SVT.
Repotagert ser ni här.

3 kommentarer:

faaglarna sa...

Toppen!
Såg ett par grejor som jag inte visste var Åseda.

Allt det gamla goda sa...

oj oj oj.. vilken kavalkad! säger som föregående talare, där var en del grejer som jag inte visste var åseda. attans, jag som var i växjö ganska nyligen men då hade inte den här utställningen börjat.

Christin sa...

Så kul att få se allt detta fina.