torsdag 17 september 2009

Dagens Loppisfynd

Var på min nya favorit loppis igen idag. Hittade en del saker.
Först ut var denna vas/ljusstake. Helt omärkt men lite lik Pop (Inger Persson) i stilen Jag föll för den direkt och för 35kr fick den följa med mig hem.

Fynd nummer två var denna burk från JIE. Den har nu blivit kruka åt min Basilika i köksfönstret. 5kr var den absolut värd. Dock saknas det teaklock som ska vara till men det gör inget när den ändå skulle få jobb som kryddkruka.

Sedan hittade jag en liten pryl att utöka en av mina samlingar med. Detta var denna lilla Rörstrand. Har sedan tidigare lite skålar, fat och en tekanna i denna serie, så det var kul. 20kr var helt okej.


Fynd nummer fyra var denna mixerkanna från danska Rosti. Märkt med den gamla märkningen så den är från rätt tid. Helt fel- och repfri. Såg dock att jag slarvat med disken så att märket efter prislappen var kvar när jag fotade, men men. Härlig lila färg som man blir glad av. 10kr var ett mycket bra pris.

Sedan blev jag bara tvungen att köpa lite små gafflar *S*. Två paket á 35kr och 45kr.


En lyckad loppis dag idag! Som jag sagt tidigare, härligt att ha en loppis 5min från jobbet så man kan smita dit på lunchen.
Nu i helgen ska jag till Lycksele på bröllop får se om det blir någon tid för loppis då. Sedan åker jag till Madrid på tisdag via jobbet och blir där en vecka. Får se vad för spännande man kan finna där nere *gnuggar händerna*

3 kommentarer:

Skaffaren sa...

Nu blir jag lite avis. Jag vill också åka till Madrid och fynda. Rörstrandsskålen var läcker. Grattis till fynden.

Anna sa...

Fina fynd! Jag vill också hitta små fina gafflar i originalfrpackning. Du får hojta till om du hittar nått bra ställe i Lycksele. Deet är ju mina trakter. (även om jag inte varit där på många år så är det ju ändå Västerbotten)

Libby sa...

Trevlig fyndsamling! Du tar väl lite bilder i butikerna i Madrid? Är nyfiken på spanskt 50-tal som jag har noll koll på.