måndag 23 november 2009

Fynd från auktionen - del 8

Visst är han underbar!
Bestämde mig redan på lördagens visning att jag inte tänkte lämna auktionen utan denna gosse. 400 kr fick jag punga upp, inget fynd, men har man bestämt sig så...

Tidigare hade jag ju ett inlägg om svart 50-tal och då länkade jag till Moster Mjölgumoas blogg där hon visade sin gosse. Visst är der väldigt lika! (Kolla framför allt ögon och mun). Så jag blir lite nyfiken på om det är samma tillverkare.

Min lille pojk är stämplad under enligt följande:
Någon som kan tyda denna stämpling? Ser ut som om det står ISSS mellanrum och sedan är det ett B (syns dåligt på bilden). Sedan är det en 6:a djupstämplat och slutligen en tryckt stämpel som säger vad jag tror är 49.

4 kommentarer:

Herr Movarp sa...

Jag gissade aldrig på vad du fick med hem, men tänkte att denna verkar vara din stil! Den var riktigt fin!

Yvonne sa...

Hi hi, ja visst var den!
Kunde inte motstå den, skulle vara roligt att få reda på vem som gjort den.

Linda sa...

Jag älskar din lille pöjk! Är inte oäven för att ha en likadan själv. Grattis till dig!

Jonas sa...

Cortendorf.