onsdag 11 augusti 2010

Positivt överraskad!

Visst är det lustigt hur det kan bli ibland.
Har under ett par år varje helg sett längs en väg jag ofta åker en skylt "Loppis". Har av en massa olika anledningar aldrig svängt av. Oftast är jag på väg någon stanns och nu på slutet har jag tänkt att "en garage loppis som har haft öppet ett par år har nog inte så mycket intressant kvar".

Men i söndags så tog jag och sambon en längre promenad, gick då förbi skylten som givetvis satt uppe. Så vi beslutade oss för att gå dit så klart. Och oj vad fel man kan ha. Loppisen som var i ett garage var proppfylld av spännande saker.

Jag gjorde 3 roliga fynd, varav ett var en riktig pärla! Dock var det ont om keramik, men det fanns ett par snygga tyska vaser som jag blev lite sugen på. Mina 3 fynd hör alla till kategorin glas och de kommer på bloggen så fort det vill sluta regna så att jag kan ta ett par vettiga bilder på dem.

Bilderna i detta inlägg är på ett av sommarens inhandlade föremål. Ett litet uppläggningsfat av Nilsjohan i rostfritt och teak. Föll för formen och för 5kr måste den ju ses som ett fynd.

2 kommentarer:

Skaffaren sa...

Ibland är det roligt att ha fel :-)

Yvonne sa...

Ja eller hur!
Jag är ju normalt en person som alltid vill ha rätt ;-) Men sådana här gånger gör det mig inget alls att ha fel :-)