torsdag 12 augusti 2010

Sommaren små fynd från Gullaskruf

Räkskål LK90 från Gullaskruf, underbar petrolemblå färg. Har sökt denna länge! Har bara hittat ofärgade tidigare och de känns inte riktigt lika roliga.

4 st små muggar, kanske för glögg. Gröna och sköna, ur serien Vineta, Kjell Bolmberg, Gullaskruf.

Hittade även ett grått fat i samma serie.
De ofärgade delarna av Vineta kryllar det av här i Sundsvall så de är jag lite less på nu, men när man kan finna dem i någon färg blir det mer intressant.

Lika grått ute idag som igår, så ni får vänta lite till på min 3 glasfynd från helgen.

4 kommentarer:

Malin sa...

Hejsan!
Har nyligen hittat till din blogg och älskar att läsa den då jag inspireras och lär mig massor. Bor du i Sundsvall? Bor nämligen här själv för tillfället då jag studerar. Har försökt att flitigt leta kring västernorrland efter bra loppisar och har hittat en hel del. Men som den expert du är, kan man få fråga vilka favoriter du har? Tack så jätte mkt för en fantastiskt trevlig blogg.

Yvonne sa...

Hej Malin, va roligt att du gillar min blogg och ja jag bor i Sundsvall :)

Här kommer en lista på mina favorit loppisar:
* Båda Erikshjälperna (Timrå och Bosvedjan)
* Finns en stor loppis i Hällsjö (efter E14)
* Privat loppis i ett garage på Slutgatan 6
* Prio 1, mitt emot järnvägsstationen

Sedan finns det ju en hel del loppisar till men där är inte fyndchansen så stor.
Lycka till i sökandet!

Herr Movarp sa...

Snyggt (en onödig kommentar egentligen, för det visste du ju redan att jag tyckte ;-)). Jag har en likadan LK90 i samma färg, klart mycket snyggare än de i klarglas...man kanske ska byta ut dem efter hand... :-)

Såna små glöggmuggar har jag många av, 5 st gröna som jag hittade nyligen och 8 st i klarglas...det blir mycket glögg i vinter :-) Har ju dessutom närmare 20 st UE/BO Fajans/Höganäs i roliga färger som man kan dricka ur...hehehe...

SusanLotus sa...

Dom små gröna kopparna är ju helt underbara tycker jag. Du gör helt suveräna fynd!