torsdag 26 augusti 2010

Så glad, så glad, så GLAD!!!

Tog en impuls loppistur efter jobbet idag. Torsdag betyder att Erikshjälpen har öppet. Vi har tur som har 2 st i Sundsvall. Eller rättare sagt, en i Sundsvall och en i Timrå. Men med mindre en 2 mil emellan så är det nära, alla fall med norrländska mått mätt!

Första Erikshjälpen gav ett litet fynd, inget att hurra för. De har verkligen höjt sina priser och det är tråkigt tycker jag. Var lite besviken och trött och tänkte åka hem men bestämde mig i sista stund för att åka ut till Timrå också och gissa om jag är glad för att jag gjorde det!!!

Det första jag hittar där är 2 Bo Borgström vaser, och 2 underbara sådana!!! Den till vänster har jag sökt LÄNGE. Efter dessa 2 vaser radar fynden bara upp sig och jag åkte därifrån mycket belåten.

Är så glad nu att jag var tvungen att ta fram kameran och fota vaserna med blixt (vilket tar emot) bara för att kunna visa dem för er nu på en gång!

Ikväll kommer jag somna lycklig! Nu är jag på G igen och turen har nog kommit åter!

8 kommentarer:

Herr Movarp sa...

Ruggig tur! :-)) Så snygga, nu har du ju två stycken av den till höger!

Anna sa...

Men så fina! Jag gillar verkligen de där med bubblan i botten! Grattis! :) Hur många har du nu?

Yvonne sa...

Herr Movarp: Ja eller hur, kanske det har vänt nu!?
Japp nu har jag två, dock olika höjd. Den en är 215mm och den andra 270mm hög.

Anna: Tack! Vet inte hur många jag har faktiskt *rodnar* Måst nog räkna. Tänkte dock visa alla i en och samma bild snart, då kan vi ju räkna ;-)

Loppisletaren sa...

De är underbara! Förstår att du är glad! Väntar med spänning på samlingsbilden!

Randiga Tråden sa...

Jag skulle också vara glad om jag hittade dessa vackra.

Anna sa...

Jag ska också visa min samling snart...alla mina TRE vaser :) Ska bli skoj att se alla dina! Dina foton är alltid så vackra!

Anonym sa...

En liten tanke bara... Intäkterna från Erikshjälpens försäljning går till välgörenhet och social verksamhet. Ju mer pengar de får in, desto mer går till de som behöver det. Tänk på det ibland när ni går rumt bland hyllorna och jagar "fynd". Trevlig helg!

TUSEN VASER sa...

Visst blir man glad när man gör fynd!! Vaserna var ju bara helt fantastiska nästan så jag blir sugen på tusen (glas) vaser:)