måndag 30 augusti 2010

Samlingen växer!

Vilken loppishelg!!!
Efter att ha sett de två ovanstående vaserna på Annas blogg, så var jag på söndagen tvungen att ta mig en tur till Viksjö och gå på den stora loppisen som finns där. Var lite nervös om vaserna skulle finnas kvar men det gjorde de! Och visst är de underbara!!!

På denna loppis kan man alltid fynda och jag gjorde flera fina köp som jag kommer visa senare under veckan!

Men detta inlägg är tillägnat Bo Borgström och min samling av hans föremål. Så när vi på hemvägen såg till att åka in på alla loppisar vi passerade så fölls sig inte turen som annat än så att jag hittade ett föremål till av Bo B.

Nämligen denna lilla svamp. Tog mest upp den från sin hylla för att jag tyckte den var söt, hade inte en tanke på att det kunde vara ett föremål av Bo Borgström. Men där satt etiketten och jag blev lite förvånad. Men nu står den här hemma hos mig och ser lite lagomt skönt udda ut i min samling.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Vaserna är toppsnygga!

Randiga Tråden sa...

Vaserna är så otroligt fina, skulle vilja ha dem själv.

Anna sa...

Vad kul att de fanns kvar! De ser mycket finare ut här på ditt foto än de gjorde bland allt annat i Viksjö ;) Ser väldigt mycket fram emot ett foto på hela samlingen framöver! Svampen var ju också kul...den hade man aldrig trott var Bo B.

Svenskt Retro, 50-70-tals porslin och design sa...

Jättefina vaser.

Lybtar sa...

Alldeles helt underbara :)
Riktigt fina.
Grattis

LOPPISTAN sa...

Så fina! Svampen var superfin, men å andra sidan var vaserna riktigt snygga också :) En bra loppisrunda verkar det som!

Pernilla sa...

Åh svampen gillade jag!!!!