måndag 1 februari 2010

Fler fynd!

De veckor som har gått har resulterat i ett antal loppisfynd, detta inlägg viker jag åt de två fynd från Upsala-Ekeby som jag gjort. Vasen ovan är från Upsala-Ekeby och tillverkades under åren 1939-46. Formgivare okänd men skulle jag gissa så blir det Anna-Lisa Thomson eller Harald Östergren, men vad vet jag. 40kr var den i alla fal värd.

Till denna vas hittade jag denna underbara lilla sak med lock, har inte hunnit slagit på den i boken än, men om någon av er som läser har uppgifter så får ni gärna lämna en kommentar, annars ska jag se om jag kan hitta den ikväll. Märkt med nr 1, och 30kr fick jag ge för den.
Vacker är den i alla fall och passar så bra med mina andra turkosa fynd, här och här.

5 kommentarer:

Maine sa...

Den turkosa burken med silverfärgat lock - helt underbar! :-)

Audrey Fenn sa...

Jag köpte den turkos burken häromveckan och har funderat vad det ska vara för lock till den. Nu vet jag. Mycket snygg.

TUSEN VASER sa...

Vilka härliga fynd!!!
Fynda mera....

Som jag slitit för att få till mina utmärkelser, kan bara inte få till det där med länkarna så det blir lite amatörmässigt från min sida.

Vill i alla fall skicka tillbaka en "Award" till dig. Gillar din sida och det du håller på med, roligt och uppiggande att läsa:) Go for it!

Pernilla sa...

Åh vilka fina turkosa fynd!! Jag gillar turkost och skulle gärna ha en sån samling själv! Kul att du är tillbaka! / Pernilla

Emmas husbestyr sa...

Hittade precis en såndär turkos skål med lock idag! Vet du något mer om den? Nyfiken..