tisdag 20 oktober 2009

Ett par helgfynd

Blev en hel del fynd i helgen då nästan hela lördagen spenderades med att åka runt på loppisar.
Här kommer ett par av fynden. Hittade bland annat en ishink till mina Pippi glas. Blev givetvis jätte glad!

Sedan fann jag glasen Rondo från Kosta, design Göran Wärff. 5st små, 2 av mellan storleken och 4 st av de största. Tycker att dessa går riktigt bra ihop med Pippiglasen, så jag känner mig riktigt nöjd.

Slutligen fann jag även en härlig istång som kommer passa perfekt till den nya ishinken. Jag har en förkärlek till röda saker i köket så denna tyckte jag var riktigt fin.

Fler av fynden kommer senare. Just nu håller jag på att gå igenom alla banankartonger i källaren och fotar och dokumenterar allt. Det är lite som julafton, de flesta av sakerna hade jag helt glömt bort att jag hade. Det kryllar av Ekeby-krukor, Gefyr och ugnsfasta formar *S* måste jag medge. Sådant som var sjukt billigt för 10 år sedan. ;-)

4 kommentarer:

Libby sa...

Ser fram emot banankartongfestival här!

Yvonne sa...

Det kan du lita på att det blir, men med tanke på mängden får jag nog ta lite i taget ;-)

Syster sa...

Vad bra, då har du julklappen till Syster fixad. Ugnsformar behöver jag. ;)

Yvonne sa...

Ha ha, vilken färg? Tror de flesta färger finns ;-)