lördag 3 oktober 2009

Skräpsamlare


Nog för att jag lätt skulle kunna bli kallad för skräpsamlare, så är det inte mig själv jag syftar på i rubriken :-)

Måste säga, vilken tur man kan ha ibland!
Har länge letat efter en sådan här papperskorg men inte funnit någon som fallit mig i smaken. Idag hittade jag dock en! Den låg på en väns släpvagn, de håller nämligen på att tömma en lägenhet. Frågde givetvis om denna var något hon ville behålla och då det inte var så, köpte jag den för en symbolisk summa.
Riktigt bra skick, några små repor men inge mer.

Svensktillverkad från Servex.


Imorgon ska nog kartongerna på den där släpvagnen undersökas lite närmre...

3 kommentarer:

Libby sa...

Oj! Vilket fynd! Vilket decennium? 50- e.ller 60-tal?

Yvonne sa...

Tack!
Jag skulle säga 60-tal men är inte helt hundra.

Pernilla sa...

Väldans snygg papperkorg!!