lördag 31 oktober 2009

Lördagsloppistur

Så har en till lördag gått och givetvis blev det en lite loppissväng.


Hittade dessa två små söta saker från Gefle, med roliga råddjur (eller något liknande) på. De kommer få en perfekt uppgift som innefattar att förvara mina tandpetera. Kommer bli jätte fint att ställa fram på bordet.Nästa fynd var en till del i Pippi serien. Mycket nöjd!


Nästa fynd är lite mer spännande för där har jag inte riktigt koll. Den hör inte till Pippi, men kan den höra till Rondo serien? Eller har den inget med dem att göra? Kristall, högkvallité och i vilket fall så passa den till glasen.


Sedan hittade jag denna lilla söta ljusstake från Upsala-Ekeby. 15kr tycker jag är inga pengar alls. Ljusstaken har nummer 32, formgivare okänd.Nästa fynd är också från Upsala-Ekeby. En liten björn. Samlar på vita djur från Upsala-Ekeby och börjar få en lite samling nu *ler* De står i ett fönster tillsammans med ett vitt ytterfoder från Upsala-Ekeby och solar sig.
Hösten är ju här och det blir mörkare och mörkare och då finns det inge bättre än att tända ljus och krypa upp i soffan. Så givetvis blen det en till ljusstake. Denna i form av en ljuslyckta från Arabia. Precis som ljuslycktorna från Rörstran ger denna ett jätte fint sken när den är tänd.

5 kommentarer:

Svenskt Retro sa...

Oj så mycket fina saker. Gillade särskilt den lilla björnen.

Yvonne sa...

Å tack! Ibland har man bra loppisrundor :)

Gamla saker och fina ting sa...

Härliga loppisfynd. tycker också björnen är så söt.

Helena sa...

Rådjur eller ej. Fina var dom... Och gamla om man tittar på stämpeln. Kul med én givande loppissväng;-D

Anonym sa...

Glasvasen med bubbla är från Bergdala om jag inte minns helt fel. Köpte den också tron om att det var Wärff :)