lördag 3 oktober 2009

Forma

Det har varit lite lugnt här på bloggen ett tag nu men det beror ju dels på att jag varit i Madrid en vecka och sedan haft så sjukt mycket att göra när jag kom hem. Man reser iväg för att jobba men då verkar allt jobb man har här hemma föröka sig *suck*

I vilket fall har jag hunnit med ett par loppis besök under veckan. Det resulterade bland annat i 2 djupa tallrikar och en assiett ur serien Forma från Rörstrand.

Jag har sedan tidigare två ungsformar i denna serie, då de passar bra ihop med mina övriga serviser, men nu när jag hittade dessa tallrikar kunde jag ju inte låta bli *ler*

Tallrikarna ser ni överst och här nedan är de två formar jag hade sedan tidigare. Tallrikarna gav jag 10kr styck för. Vad jag betalade för formarna kommer jag inte ihåg då det var flera år sedan.1 kommentar:

Helena sa...

Underbar papperskorg! Du gör nog rätt i att undersöka övriga låder lite närmre! Man blir helt RÄDD när man ser vad folk kan ge sig till att slänga!!!!
Kram Helena