lördag 8 augusti 2009

Antik och samlarmässa i Hudiksvall

Så var jag hemma efter en lång dag på antik och samlarmässan i Hudiksvall. Mässan öppnade kl.10 och då stod jag utanför i kön och väntade. När dörrarna öppnade skyndade sig alla fyndsugna in och folk for runt som yra höns, även jag *S*. Trots att jag tyckte att jag haft en sådan bra plan innan ;-).
Tror det tog 5min sedan var första köpet avklarat!

Som vanligt fanns det något av Stig Lindberg (inte för att det gör mig något *love*) på nästan alla bord och utbudet var inte så olikt förra året. Mycket mindre plast dock, bara ett par som hade sådant. Jag var ju på jakt efter en härligt röd kaffeburk i plast, men fann ingen :(. Nästan inga vaser heller, mycket kristall och servisporslin.

Dock verkade det som om priserna sjunkit lite, i alla fall hade de inte stigit sedan förra året. Jag passade på att surra lite med några av "stammisutställarna", köpte en del (några fynd) och tittade och klämde på allt annat.

Kommer från och med imorgon uppdatera bloggen med alla inköpen så ni får se vad som följde med mig hem.


(En stilstudie av lite underbar Stig L. keramik)

Inga kommentarer: