fredag 14 augusti 2009

Fynd från samlarmässan - del 7

Så var vi framme vid det sista fyndet från antik och samlarmässan i Hudiksvall och jag har sparat det bästa till sist! Hade inte en tanke på att komma hem med en möbel efter denna dag, men så blev det.

Denna byrå/sideboard stod på ett av alla borden i mässhallen och den fångade omedelbart min uppmärksamhet. Underbar formgivning, hela möbeln utstrålar balans och som ny i skicket. Och till det pris som de begärde kunde jag bara inte lämna kvar den. Blev stört kär! Det finns en liten repa på dörren men efter lite teakolja kommer den vara ett minne blott. Vart jag nu ska ha denna byrå är en helt annan femma, så därför hoppar vi den frågan tycker jag ;-)

Har inte hunnit men ska så snart som möjligt undersöka byrå efter eventuell märkning. Blir så glad varje gång jag tittar på den och den blir bara vackrare och vackrare i mina ögon. Så detta är vad jag kallar ett fynd. Någon man köpt och som man kommer på sig själv bara måsta gå iväg och titta på *ler*.11 kommentarer:

Libby sa...

Vilken spännande byrå! Man kan titta länge på den. Stort grattis!

Yvonne sa...

Tack!
Å vad roligt att du gillade den!
Jag kan själv inte sluta stirra på den ;-) *fniss*

Herr Movarp sa...

Underbar! Annorlunda och otroligt snygg...den hade jag mycket gärna haft här hemma! Jag älskar när man skapat nyanser i en möbel genom flera träslag på det viset! Visst är det en skrivbordsskiva jag ser..?

Säg till när du tröttnat på den, jag kommer omedelbums och hämtar... :-)

Moster Mjölgumpa sa...

Ja, det var sannerligen en skönhet!

Yvonne sa...

Gud vad skoj att ni verkar gilla den lika mycket som jag.
Japp det är en skrivbordsskiva, helt rätt.

Tröttna på den, hmmm, då lär du få vänta länge ;-) *fniss* Men lovar att om det tillståndet någon gång infinner sig så är den din Herr Movarp :)

Helena sa...

Underbar.... Fantastiskt fin... Och herr Movarp var ruskigt snabb! Annars hade jag gladeligen kunnat adoptera den på stört!!!

eva sa...

underbart snygg

Pernilla sa...

Men åååh va snygg!!! *avis* Vad fick du betala för den? Jag köpte en egen teak-skänk för ett tag sen. Jag älskar den men din är nästan ett strå vassare. Jag gav 2000 kr för min. /Pernilla

Yvonne sa...

Å man tackar! Då förstår du att jag inte kunde åka hem utan den ;-)

Jag tycker jag fick den för ett riktigt fynd pris, 850kr :) och då hade jag lyckats pruta lite *ler stort*

Pernilla sa...

Det var VERKLIGEN ett fyndpris!!! My god! Varför frågade jag.. nu blev det ju bara värre! Grattis grattis!

Yvonne sa...

Hi hi, tackar tackar!
Tror att din teakskänk är jätte fin också!