söndag 9 augusti 2009

Fynd från samlarmässan - del 1

Skrev i inlägget igår att det första inköpet gjordes efter 5 min. Det som köptes då var denna lilla bedårande elefant! Den är från Danmark och märkt Lönborg.
Då jag har väldigt begränsade kunskaper om den danska designen så hoppas jag att någon här kan berätta mer om den för mig.

Men visst är den söt! Den var ju bara tvungen att få följa med mig hem...

3 kommentarer:

UpsalaEkeby sa...

Grattis till din tjusiga elefant!! Roligt när man kan känna att man gjort ett fynd efter så kort tid bara!! För min del brukar det medföra att man är lite mindre stirrig efter det :). Man har i allafall inte åkt förgäves...

När man ser elefanten så kommer man ju att tänka på Kay Bojensen, men hans elefant ser ju annorlunda ut.

Väntar med spänning på resterande fynd...

Yvonne sa...

Tackar!
Jag är precis som dig, så fort man handlat en grej blir man mindre stirrig och man blir även mer trevlig att umgås med ;-). Annars springer jag runt och är både blind och döv, det ända jag ser är allt som finns på borden *fniss*.

Linda sa...

Amen gud så himla söt! Den hade gjort sig fin bredvid min uggla. ;)