fredag 7 augusti 2009

Snart bär det av!

Imorgon åker jag iväg på antik och samlarmässa. Åker varje år och har de senaste månaderna längtat som en tok. Det går alltid att göra bra fynd på denna mässa och jag brukar alltid ha för mycket med mig hem *ler*.
Ska bli spännande att se vilka "gamla vanliga" utställare som är där och vilka nya som tillkommit. Hur trenderna ser ut i år och vad som stigit och sjunkit i pris. Förra året var det mycket plast och teak (inte speciellt oväntat), anntar att det hållit i sig, men säkert är det något nytt som man kommer att se i de flesta montrar.
Å vad jag läntar!!!!
Lovar att uppdatera med bilder på alla inköp :)

2 kommentarer:

Libby sa...

Ser fram emot inlägg därifrån!

Herr Movarp sa...

Köp lite till mig med vet jag (det löser problemet med att du kommit hem med för mycket), hinner inte åka på nån mässa i helgen (jag tror jag vet vilken)...enda problemet blir väl att vi kanske har samma sak...hehehe... :-)